Theaboz

Hej, jag är en 13 åring tjej som heter Thea. På min blogg lägger jag ut massa olika inlägg, allt från mina träningar till dagens outfit. På fritiden brukar jag träna simning och blogga. Jag hoppas du vill fortsätta följa min blogg❤️

Mysig söndag<3

Publicerad 2016-10-23 19:34:20 i Allmänt,

Hej, idag har varit en sån mysig dag! Jag har blivit klar med en del skol grejer och det känns bra! Det var B.la en engelska uppgift om en artist och jag valde Shawn Mendes och jag har faktiskt börjat gilla han! Det var också en uppgift om en uppfinning och jag skriver om en tvättmaskin.
Förutom att jag har pluggat har jag även delat ut reklam. Det tror jag inte så många vet men jag jobbar som utdelade jag delar alltså ut reklam! Idag var det slitigt det var regnigt och hur mycket reklam som helst. Men det är ju precis innan löning så det är mycket reklam då.
Min lillasyster Edith har även gjort en glasstårta tsm med min mamma. Den var super fin och fram för allt hur god som helst.
Det var min söndag, hur har ni haft det? Iaf skulle ni vilja att jag gjorde en typ thea tycker till om populära killtrender isf gilla det här inlägget. Så får ni ha det så bra pusssss<3

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela